dissabte, 15 de març del 2014

CUPCAKES DE XOCOLATA!!!

Sumar cupcakes i xocolata... buuufffff... explosió de xocolata! I esteu desitjant que us passem la recepta!


INGREDIENTS: (6-8 cupcakes)


  • 2 ous
  • 140 gr de sucre
  • 115 gr de farina
  • 120 gr de mantega
  • 2 cullerades i 1/2 de cacau en pols sense sucre
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla
  • 60-70 ml de llet







ELABORACIÓ

  • Preescalfem el forn a 160 º
  • Preparem els papers per cupcakes. 
  • En una gerra, barregem la llet amb l'extracte de vainilla. 
  • En un bol, tamisem junta la farina, el cacau i el llevat químic. 
  • Al bol de la batedora (o amb la batedora manual), batem el sucre amb la mantega fins que estigui cremós. Afegim l'ou, un a un. A continuació, afegim la meitat de la barreja de farina i cacau. Després la llet i finalment la resta de la farina. 
  • Repartim la barreja entre els paperets de cupcakes, sense omplir més que 2/3. 
  • Posem al forn al voltant de 22-24 minuts o fins que al punxar amb un escuradents surti net. 
  • Traiem del forn i deixem temperar a la safata 5 minuts abans de traspassar-los a una reixeta.


CREMA DE MANTEGA DE XOCOLATA

  • 125g de mantega a temperatura ambient 
  • 250g de sucre llustre 
  • 10ml d'aigua bullint 
  • 30g de xocolata en pols




* Posem la mantega trossejada en un bol i barregem fins aconseguir una textura com una pomada. 
* Anem afegint el sucre llustre i la xocolata tamisada, fins aconseguir una barreja homogènia. 
* Finalment, incorporem l'aigua bullint, que la podem escalfar uns segons al microones. Barregem bé. 
* Ja ho tenim  a punt per posar a una màniga i decorar!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada