Sumar cupcakes i xocolata... buuufffff... explosió de xocolata! I esteu desitjant que us passem la recepta!
INGREDIENTS: (6-8 cupcakes)
ELABORACIÓ
INGREDIENTS: (6-8 cupcakes)
- 2 ous
- 140 gr de sucre
- 115 gr de farina
- 120 gr de mantega
- 2 cullerades i 1/2 de cacau en pols sense sucre
- 1 culleradeta de llevat químic
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 60-70 ml de llet
ELABORACIÓ
- Preescalfem el forn a 160 º
- Preparem els papers per cupcakes.
- En una gerra, barregem la llet amb l'extracte de vainilla.
- En un bol, tamisem junta la farina, el cacau i el llevat químic.
- Al bol de la batedora (o amb la batedora manual), batem el sucre amb la mantega fins que estigui cremós. Afegim l'ou, un a un. A continuació, afegim la meitat de la barreja de farina i cacau. Després la llet i finalment la resta de la farina.
- Repartim la barreja entre els paperets de cupcakes, sense omplir més que 2/3.
- Posem al forn al voltant de 22-24 minuts o fins que al punxar amb un escuradents surti net.
- Traiem del forn i deixem temperar a la safata 5 minuts abans de traspassar-los a una reixeta.
CREMA DE MANTEGA DE XOCOLATA
- 125g de mantega a temperatura ambient
- 250g de sucre llustre
- 10ml d'aigua bullint
- 30g de xocolata en pols
* Posem la mantega trossejada en un bol i barregem fins aconseguir una textura com una pomada.
* Anem afegint el sucre llustre i la xocolata tamisada, fins aconseguir una barreja homogènia.
* Finalment, incorporem l'aigua bullint, que la podem escalfar uns segons al microones. Barregem bé.
* Ja ho tenim a punt per posar a una màniga i decorar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada